Polikliniek Medische Psychologie

Polikliniek informatie
Contact
Telefoonnummer 043-387 56 86
Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Route in het ziekenhuis
xx

Verwijzing

Uw huisarts of specialist verwijst u naar de polikliniek. Uw eerste afspraak krijgt u thuisgestuurd.

Wat neemt u mee?

  • uw afspraakbevestiging 
  • uw patiëntenplaatje (ponsplaatje)

U meldt zich met uw patiëntenplaatje aan de balie.
Bent u nog nooit in het Maastricht UMC+ geweest laat dan eerst een patiëntenplaatje maken bij Bureau Patiëntenregistratie niveau 1 op het Poliplein.

Uw pasfoto in uw dossier

Wij maken van al onze patiënten die een polikliniek of een functie-afdeling bezoeken eenmalig een pasfoto. Deze foto wordt opgenomen in uw digitale dossier. 
Een belangrijk voordeel hiervan is dat de arts met wie u een afspraak heeft, meteen weet wie u bent, als hij/zij u ophaalt uit de wachtkamer.
Verder is het in het kader van de patiëntveiligheid belangrijk dat de arts in één oogopslag ziet dat u de juiste persoon bent.
Lees meer over waar en wanneer u de pasfoto kunt laten maken.

Verhinderd?

Als u op het moment van de afspraak verhinderd bent, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door.Er kan dan iemand anders in uw plaats komen en de medewerkers kunnen voor u een nieuwe afspraak maken.

Wachttijden

Wij proberen op tijd te werken. Toch lukt dat niet altijd. Als bij aanmelding aan de balie bekend is dat het spreekuur uitloopt, dan zal de baliemedewerker u hierover informeren.

Aanvullend onderzoek

Bij de Centrale Prikdienst (voor bloedafname) kunt u zonder afspraak terecht. Voor de meeste andere onderzoeken moet u een afspraak maken.
Wanneer u voor verschillende onderzoeken terug moet komen naar het Maastricht UMC+, kunt u de baliemedewerkers vragen de onderzoeken zoveel mogelijk achter elkaar te plannen.

Kosten behandeling

Informatie over de kosten voor een behandeling in het ziekenhuis vindt u op `kosten behandeling`.

De arts

Het is niet altijd mogelijk dat u steeds bij dezelfde arts terugkomt voor controle. Dit heeft te maken met het opleiden van artsen (arts-assistenten) in het Maastricht UMC+. Deze arts-assistenten werken ook een aantal maanden bij de polikliniek onder toezicht van een specialist.
Met wie kunt u nog meer te maken krijgen in het ziekenhuis.

Sluit de enquête