Vanwege drukte door het coronavirus zijn we minder goed telefonisch bereikbaar. Heeft u vragen over uw afspraak? Als u niets hoort, gaat uw afspraak vooralsnog gewoon door. Heeft u klachten of wilt u uw afspraak verzetten? U kunt ons dan ook mailen. 

Binnen het vakgebied KNO zijn de volgende centra actief:

Route: Volg H Niveau 2 (groen) (plattegrond)

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Telefoonnummer

043-387 54 00

Telefonische bereikbaarheid

Maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur.

Wat neemt u mee?

  • uw afspraakbevestiging
  • uw patiëntenplaatje (ponsplaatje) 

U meldt zich met uw patiëntenplaatje aan de balie. Bent u nog nooit in het Maastricht UMC+ geweest, laat dan eerst een patiëntenplaatje maken bij Bureau Patiëntenregistratie, niveau 1 op het Poliplein.

Uw pasfoto in uw dossier

Wij maken van al onze patiënten die een polikliniek of een functie-afdeling bezoeken eenmalig een pasfoto. Deze foto wordt opgenomen in uw digitale dossier. Een belangrijk voordeel hiervan is dat de arts met wie u een afspraak heeft, meteen weet wie u bent, als hij/zij u ophaalt uit de wachtkamer. Verder is het in het kader van de patiëntveiligheid belangrijk dat de arts in één oogopslag ziet dat u de juiste persoon bent.

Lees meer over waar en wanneer u de pasfoto kunt laten maken in de flyer 'Laat u even uw pasfoto maken?'

Verhinderd?

Als u op het moment van de afspraak verhinderd bent, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Er kan dan iemand anders in uw plaats komen en de medewerkers kunnen voor u een nieuwe afspraak maken.

Wachttijden

Wij proberen op tijd te werken. Toch lukt dat niet altijd. Als bij aanmelding aan de balie bekend is dat het spreekuur uitloopt, dan zal de baliemedewerker u hierover informeren.

Aanvullend onderzoek

Bij de Centrale Prikdienst (voor bloedafname) en de ECG dienst (hartfilmpje) kunt u zonder afspraak terecht. Voor de meeste andere onderzoeken moet u een afspraak maken. Wanneer u voor verschillende onderzoeken terug moet komen naar het Maastricht UMC+, kunt u de baliemedewerkers vragen de onderzoeken zoveel mogelijk achter elkaar te plannen.

De arts

Een academisch ziekenhuis leidt ook artsen (arts-assistenten) op. Deze arts-assistenten werken een aantal maanden op de poliklinieken onder toezicht van de specialist. Het is dus mogelijk dat u niet altijd dezelfde arts ziet als u terugkomt voor controle.

Polikliniek Keel, Neus en Oor (KNO)

Op de locatie van de polikliniek KNO vindt u ook de polikliniek audiologie en evenwichtsaandoeningen

Polikliniek Keel, Neus en Oor (KNO)
Contact

Telefoonnummer 043-387 54 00
e-mail: Poli.kno@mumc.nl

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 13.00 uur. 
Lees verder voor meer informatie
Bezoek op afspraak: van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur

Route in het ziekenhuis

Volg H Niveau 2 (groen) 
Route naar Polikliniek KNO

Sluit de enquête