Tweedaagse nascholingscursus Kliniek van Stemstoornissen

De afdeling laryngologie KNO Maastricht UMC+ wil u graag op 14 en 15 maart 2024 uitnodigen voor de 9e nascholingscursus Kliniek van Stemstoornissen.

De cursus beoogt KNO-artsen evenals arts-assistenten in een verdiepingsstage laryngologie meer kennis en vaardigheden te verschaffen in de anamnese en de diagnostiek van stemstoornissen en onbegrepen keelklachten.
Tijdens deze tweedaagse nascholingscursus komen primair de klinische aspecten aan de orde met een op de praktijk gerichte aanpak. Tijdens workshops zullen de deelnemers praktisch en in kleine groepen oefenen.

logo kno

Kosten:

  • KNO-artsen €750,-
  • Arts-assistenten €550,-

De prijs voor de cursus is inclusief 1 overnachting. Indien u al op woensdag 13 maart wilt overnachten kunt u zelf contact opnemen met het hotel. Wenselijk is om hierbij aan te geven dat u deelneemt aan de cursus. 

Toelichting
Op donderdag 14 maart is de ontvangst om 9.00u en start de cursus om 9.30u. Op vrijdag 15 maart om 18.00u nemen we afscheid van elkaar.
Er zijn in totaal 30 plekken beschikbaar.

 Aanmelden
U kunt zich registreren via de volgende link: https://knomaastrichtumc.paydro.com/kliniek-van-stemstoornissen-2024-14-03-15-03
Wanneer u zich wilt inschrijven maar het maximale aantal deelnemers al is bereikt, kunt u zich aanmelden op de wachtlijst. Zodra er een plekje vrij komt, krijgt u hier bericht over.

Accreditatie
Accreditatie is in aanvraag bij de NVKNO.

Sluit de enquête