SGL

SGL helpt mensen met hersenletsel     Weer thuis met hersenletsel… hoe nu verder?

Als u na een ziekenhuisopname en/of revalidatie weer naar huis mag, kunt u waarschijnlijk niet wachten om het gewone leven weer op te pakken. Dat begrijpen we bij SGL heel goed. Maar mocht het thuis niet zo uitpakken zoals u had gedacht, dan is het goed om te weten dat u er niet alleen voor staat!

Mogelijkheden SGL dichtbij huis
Bij SGL ondersteunen we u graag. Bijvoorbeeld met (tijdelijke) persoonlijke begeleiding in de thuissituatie, training en activiteiten (dagbesteding) en het behandelprogramma Hersenz. Ook zijn er mogelijkheden om te logeren of te wonen bij SGL. Daarnaast staan we klaar voor uw partner en naasten met onder meer lotgenotencontact en mantelzorgbijeenkomsten. U vindt SGL in heel Limburg, dus altijd dichtbij huis.

Kijk voor meer informatie op: www.sgl-zorg.nl

Zorgbemiddelaar Maastricht-Heuvelland
Joke Rijk is onze zorgbemiddelaar in de regio Maastricht-Heuvelland. Zij kan u precies vertellen welke ondersteuning wij in uw gemeente bieden. Neem vrijblijvend contact met haar op.

Joke Rijk
E jrijk@sgl-zorg.nl
T 045 – 800 0846
M 06 – 13 55 30 02

Over SGL
We helpen mensen met hersenletsel (bijvoorbeeld door een hersenbloeding, beroerte, ongeluk, hartstilstand of dementie) om op hun eigen manier verder te komen. Om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden en actief deel te nemen aan de maatschappij. We richten ons op mensen met hersenletsel in de chronische fase, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of revalidatie.

SGL juiste formaat
Joke Rijk
Joke Rijk Zorgbemiddelaar Maastricht-Heuvelland
Sluit de enquête