Veiling 'Ik ben meer dan hersenletsel'

Zaterdag 12 november is een veiling met unieke Limburgse items in Kasteel Vliek. De opbrengst gaat naar hersenonderzoek in het Maastricht UMC+ bij mensen met acuut hersenletsel.

Wat wordt geveild?

De meest uiteenlopende ervaringen en items uit Limburg worden die avond geveild. Dingen die niet in geld uit te drukken zijn, zoals een private diner met burgemeester Mirjam Clermonts van Meerssen, tickets voor een concert van Rowwen Hèze, foto’s van Harry Heuts van bekende popartiesten, een bezoek achter de schermen bij Fashion Clash, een bronzen beeld van Wil van der Laan, een kunstwerk van Désirée Tonnaer, een exclusieve kunstwandeling door Camille Oostwegel met een bezoek aan Ravensbosch - het voormalig woonhuis van Charles Eyck - en met een lunch in Chateau Sint Gerlach.

Kaartverkoop

Tickets zijn te bestellen via deze link en bedragen € 35, -p.p. Dit is inclusief consumpties en livemuziek. Kun je 12 november helaas niet aanwezig zijn en wil je toch dit onderzoek steunen? Dan kan dit door een donatie over te maken via deze link.  Je kunt je gift ook overmaken naar: NL11INGB0657526835 t.n.v. Jonge brein onderzoekfonds Limburg o.v.v. hersenletsel.

Onvergetelijke avond

Ceremoniemeester is Maurice de Heus, programmamaker en redacteur bij L1 radio en TV.  Een veelgehoorde uitspraak van patiënten is: Hersenletsel na een ongeluk draag je een heel leven lang mee.” Maurice interviewt ervaringsdeskundige Nathalie Sieben over de klap die haar leven voorgoed veranderde na een fietsongeluk. Veilingmeesters zijn Servé Hermans, artistiek directeur van Toneelgroep Maastricht, en Jacques Giesen, adviseur cultuur.  

Locatie en rondleiding

De veiling vindt plaats in de Tiendschuur van Kasteel Vliek, Vliek 1 in Ulestraten. Voorafgaand aan de veiling is het mogelijk om de verzameling van Limburgse kunstwerken in de Tiendschuur te bezichtigen. Mariëtte Paris-Vankan geeft om 19.00 uur een rondleiding en licht deze werken toe. Wil je deze lezing niet missen? Meld je dan aan via een mail aan: info@jongebreinonderzoekfonds.nl 

Sluit de enquête