Nieuwe keuzewijzer Dementie Maastricht-Heuvelland

De keuzewijzer Dementie voor de regio Maastricht-Heuvelland is vernieuwd! De praktische gids voor mensen met dementie en hun familie, die helpt bij het vinden, aanvragen en organiseren van zorg en ondersteuning.

De zorg voor een naaste met dementie is waardevol, maar kan ook intensief zijn. Op tijd hulp aanvragen helpt mantelzorgers om het vol te kunnen houden. De Keuzewijzer Dementie biedt een overzicht van de hulp, ondersteuning en zorg voor mensen met dementie en hun naasten die beschikbaar is in Maastricht-Heuvelland. De Keuzewijzer Dementie is tot stand gekomen in samenwerking met Hulp bij dementie Maastricht-Heuvelland en richt zich op zorg en initiatieven in de regio. 

Wij hopen dat deze wijzer mensen met dementie en hun naasten (mantelzorgers), vrijwilligers en professionals helpt bij het vinden, aanvragen en organiseren van de ondersteuning die nodig is om het samen vol te kunnen houden. 

U vindt de vernieuwde Keuzewijzer Dementie onderaan de pagina of klik hier voor de digitale versie. Dit is altijd de meest actuele versie omdat hij halverwege het jaar een extra update krijgt. Wilt u graag één of meer gedrukte keuzewijzers ontvangen, voor uzelf of ter verspreiding binnen uw organisatie, dan kan dat. Stuur een e-mail naar keuzewijzer@maastrichtuniversity.nl en vermeld daarin uw naam, adres en het aantal exemplaren dat u wenst te ontvangen.

Zoals u ziet is in de Keuzewijzer Dementie al veel informatie opgenomen. Heeft u tips voor het aanvullen en/of verbeteren van deze keuzewijzer dan horen wij dat graag. Tips en adviezen kunt u via de mail aan ons doorgeven (keuzewijzer@maastrichtuniversity.nl).

 

Sluit de enquête