Kliniek voor stemstoornissen

De afdeling laryngologie KNO Maastricht UMC+ wil u graag uitnodigen voor de 8ste nascholingscursus Kliniek van Stemstoornissen.
De cursus beoogt KNO-artsen evenals arts-assistenten in een verdiepingsstage laryngologie, meer kennis en vaardigheden te verschaffen in de anamnese en de diagnostiek van stemstoornissen en onbegrepen keelklachten zoals globus en hoesten.
Tijdens deze tweedaagse nascholingscursus komen primair de klinische aspecten aan de orde met een op de praktijk gerichte aanpak. Tijdens workshops zullen de deelnemers praktisch en in kleine groepen oefenen.

Kosten
• KNO-artsen €750,-
• Arts-assistenten €550,-
De prijs voor de cursus is inclusief 1 overnachting. Indien u al op woensdag 15 maart wilt overnachten kunt u contact opnemen met het hotel. Wenselijk is om hierbij aan te geven dat u deelneemt aan de cursus.

Toelichting

logo kno

Op donderdag 16 maart is de ontvangst om 9:00u en start de cursus om 9:30u. Op vrijdag 17 maart om 18:00u nemen we afscheid van elkaar.
Er is plaats voor 25 KNO-artsen en 5 arts-assistenten.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 15 januari 2023, daarna is er geen garantie meer op een kamerovernachting.
U kunt zich hier registreren.
Wanneer u zich wilt inschrijven maar het maximale aantal deelnemers al is bereikt, kunt u zich aanmelden op de wachtlijst voor de volgende cursus.

Accreditatie
Accreditatie is in aanvraag bij de NVKNO. Wij hopen u te ontvangen op donderdag 16 en vrijdag 17 maart 2023 op de bijzonder sfeervolle locatie van “Hotel Kasteel Bloemendal” te Vaals, NL.

Sluit de enquête