De 'Onvergetelijk Limburgs Museum Rondleiding'

De Limburgse Museum-tafel komt naar Maastricht UMC+

Op maandag 18 september organiseert het Alzheimer Centrum Limburg samen met het Limburgs Museum: de “Onvergetelijk Limburgs Museum Rondleiding”. Deze activiteit is speciaal voor mensen met dementie.

Via een digitale museumtafel is er een ‘rondleiding’ langs kunstobjecten uit de collectie van het Limburgs Museum. Een speciaal opgeleide rondleider helpt de bezoekers om met eigen verhalen en herinneringen te komen. Samen laten ze het museum tot leven komen. Een mooie activiteit om kunst en cultuur op afstand toegankelijk te maken voor mensen met dementie, maar vooral ook om hen een geluksmoment te bezorgen.

Meer informatie en aanmelden?  
Het Onvergetelijk Limburgs Museum vindt plaats in het Maastricht UMC+ op 18 september, van 14.00 tot 15.30. De toegang is gratis. U dient zich wel vooraf aan te melden. Dit kan via een e-mail  naar mw. Danielle Moens (d.moens@maastrichtuniversity.nl). Vermeld hierin uw naam en die van uw begeleider. Uiterlijk in de week voor 18 september krijgt u een bevestiging met de verdere praktische informatie.

Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Sluit de enquête