Zaterdag 4 april 2020

Alzheimer Benefiet Concert met Sef Thissen, Karin Hertsenberg en Beppie Kraft

Klassieke en Limburgse muziek treffen elkaar op 4 april in het Royal Theater in Echt en zorgen voor een buitengewoon aanstekelijk programma. Een onvergetelijk en uniek concert met optredens van operazanger en winnaar van Holland’s Got Talent Martin Hurkens, sopraan Karin Hertsenberg en Beppie Kraft, de koningin van het Limburgse levenslied. Een gezellige avond die u niet mag missen!Met de opbrengst wordt onderzoek en ondersteuning voor dementiepatiënten en hun familie mogelijk gemaakt in Alzheimer Centrum Limburg.

 De organisatie van dit muziekgala is in handen van Jacques Pustjens en Ger Bisschops. Alle betrokken partijen, de artiesten en vrijwilligers doen dit geheel belangeloos. Daarmee steunen de gasten direct de onderzoeken van Alzheimer Centrum Limburg van het Maastricht UMC+. Onderzoek in Limburg vóór Limburgers.

Verkoopadressen in Echt

Vrancken Herenmode: Kaplaan Goossensstraat 39 in Echt

Wendy Jeans: Feurthstraat 30 in Susteren

Rijwielhuis Peter Fincken: Hoofdstraat 80 in Maasbracht

Staatsloterij-Rookwaren: M. Aerts, St. Jorisstraat 1 in Echt

U kunt de organisatie ook mailen via Jacques Pustjens: jh.pustjens@ziggo.nl. Of bel: 06 3861 9664. Geef bij de reservering uw naam op, het adres, telefoonnummer en het aantal kaarten.