Doe mee aan Huntington Partner in Balans!

Alzheimer Centrum Limburg gaat in samenwerking met het Maastricht UMC+ het online ondersteuningsprogramma Partner in Balans (www.partnerinbalans.nl) geschikt maken voor naasten (partners, kinderen, en andere naasten) van mensen met de ziekte van Huntington. Om het programma zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften van deze doelgroep worden online groepsgesprekken georganiseerd, waaraan u kunt deelnemen.
Wat is Partner in Balans?

Partner in Balans is een online programma gericht op het aanleren van vaardigheden om de controle terug te nemen in een moeilijke of onzekere situatie en overbelasting in een later stadium te voorkomen. Het programma combineert persoonlijke begeleiding door een coach met het volgen van thematische modules in een online omgeving. De modules gaan bijvoorbeeld over ‘acceptatie’, ‘communicatie’, ‘zorgen rondom erfelijkheid’, ‘het combineren van werk en zorg’ of ‘gevolgen voor het gezin’.

Om de inhoud van het programma zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften van familieleden en andere naasten van mensen met de ziekte van Huntington worden online groepsgesprekken georganiseerd (1.5 uur). Bent u een partner, kind (16+) of een andere naaste van iemand met de ziekte van Huntington? Of bent u een zorgverlener betrokken bij de zorg voor mantelzorgers van mensen met de ziekte van Huntington? Dan willen we graag met u in gesprek over geschikte ondersteuning. De exacte datum zal op basis van de aanmeldingen nader worden bepaald.

Heeft u interesse in deelname, of wilt u meer informatie ontvangen?

Mail naar: huntington-np@maastrichtuniversity.nl

Sluit de enquête